dijous, 21 d’octubre del 2010

AUDICIONS PER A ESCOLARS PALAU DE LA MÚSICA CURS 2010-2011

Audicions per a Escolars

CREIXENT AMB LA MÚSICA:
Música/Xiquets és el binomi perfecte que des del Palau de la Música portem anys proposant. Els nostres plantejaments sempre han estat dirigits a aconseguir que els milers d'escolars que ens visiten s'acosten al meravellós món de la música.
És tasca complicada i encara per això més apassionant trobar les claus que desperten en ells el sentit de l'escolta, potenciant l'oïda sensible, valorant el paisatge sonor que ens embolica i en definitiva fent-los veure que la música és “l'art dels sons” i que disfrutar d'ella en un entorn adequat i a través de professionals que ens la fan viure en directe és un privilegi que han d'aprofitar i valorar.

Escoltant un quadro
14, 15, 16, 17 i 18 de febrer de 2011
5t i 6t curs d’ESO
[+] Descarregar
El bosc dels sons
21, 22, 23, 24 i 25 de març de 2011
3r, 4t, 5t i 6t curs de Primària
[+] Descarregar
El calder de les bruixes
4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14 i 15 d'abril de 2011
1r, 2n, 3r i 4t curs de Primària
[+] Descarregar


Període de sol·licitud del 15 d'octubre al 15 de novembre de 2010
Les sol·licituds aprovades, rebran resposta, com a mínim, un mes abans de la data
del concert, de no ser així, s'entendrà que la seua sol·licitud no pot ser atesa.
[+] Descarregar formulari

NOTA: Com a especialista d´Educació Musical del centre vaig ésser, el passat dijous dia 14 d´octubre, al Palau de la Música de València i, a més de demanar les Audicions anteriors per als distints cicles d ´alumnes, en vaig demanar altres dues, una per a l´orquestra de València (novembre - 2010) i una altra per a la Banda Municipal de València (març - 2011).
             De moment ens han aprovat la primera d´elles. Així què els/les alumnes del segon cicle, és a dir, tots els que ara es troben cursant 3r. i 4t. de Primària assistiran al concert de l´Orquestra de València, el proper dimecres, dia 3 de novembre a les 12 h.
             A continució vos faig un resum de l´esmentada audició :

             "ORQUESTRA  DE  VALÈNCIA  FÚTBOL  CLUB"

             Alexis  Calvo , director.

            L´ORQUESTRA ÉS UN EQUIP. VOS HO CONTAREM A TRAVÉS DE LA MÚSICA".

            Els partits de futbol es juguen a l´aire lliure i amb molta llum, la gent crida, bota i s´alça dels seus seients per a animar al seu equip... Els concerts de música clàssica es realitzen en auditoris tancats, el públic està assentat i en silenci en les seues butaques... No obstant, encara que aparentment una orquestra i un equip de futbol són totalment diferents,tenen més elements en comú dels que pugues imaginar. Sabies, per exemple, que l´Orquestra de València també té entrenador? No t´ho vas a creure però, saps que en la nostra orquestra tenim un capità? I el millor de tot, saps que nosaltres també fem entrenaments i preparem la tàctica abans de cada concert?

            Posa´t la camiseta del teu equip de futbol favorit i vine a jugar ab la nostra

           Orquestra  de  València  Futbol  Club .

          Interpretarem música de :

          S. PROKÒFIEV  /  M. GLINKA  /  A. KHACHATURIAN  /  M. ARNOLD